Kan ikke delegere til nyoprettet bruger

Hvorfor kan jeg ikke delegere til en nyoprettet bruger?

Hvis du lige har oprettet en ny bruger på AgroID (f.eks. til Landmand.dk), så kan der gå op til en time før du kan gennemføre en delegering til denne bruger, hvis du ønsker at delegere InterCount, Øremærkebestilling, adgang til Webdyr, DMS og andet. Du ser det ved, at du ikke kan fremsøge den nye bruger i Delegeringsløsningen.

Løsning: Vent lidt (maks. en time) og prøv igen.

Undtaget er dog delegering af Tican, WebHandyvik og Summax arkiv, som vil kunne foretages straks efter oprettelse af brugerne.