DANISH Boksen - Sådan uploader du dokumenter

Når du skal uploade de dokumenter, som tjeklisterne efterspørger, kan du enten uploade dem fra din computer eller sende dem til 'ditCVR'@danishboksen.dk.

Når du skal have dine dokumenter ind i DANISH Boksen, kan du enten sende dem til din personlige mailadresse, som er dit CVR-nr, der er tilknyttet DANISH Boksen (‘ditCVRnr’@danishboksen.dk). Du kan også uploade dokumenterne manuelt - det introducerer denne video dig til.