Summax – BankConnect - Installering af Camt53 (BankConnect) i Jyske Bank

Vejledning til installering af Camt53 (bankconnect) I Jyske Bank

Jyske Bank har hjulpet ved selv at udarbejde en vejledning til opsætningen i deres Netbank.

Jyske Bank har to versioner af Jyske Netbank Erhverv (JNE), vi kalder dem JNE og JNE+.

Opsætning af CAMT53 er en anelse forskellig afhængig af, om det er JNE eller JNE+.

Forskellen på JNE og JNE+ kan ses på menuknapperne foroven:
    JNE+: I øverste menulinje er der en menuknap, som hedder ’Fil ind-/udlæs’ – I JNE findes denne menuknap ikke.

Opsætning i JNE:

1)

Forklaring:

Leveringsadresse - består af 3 felter kundenummer (7 cifre) efterfulgt af løbenummer (3 cifre) – BankConnect, som er navnet på postkassen – (XML/BCA) som er en fast tekst

Formatet XML- ISO 20022 – CAMT.53

2)

3)

Forklaring:

Vælg Dagligt

Vælg den konto der skal afstemmes

Dato for næste udtræk kan tidligst være næste dag – hvis der er behov for at lave engangsudtræk tilbage i tiden, eller pr. dags dato, kan dette vælges i  med angivelse af fra og til periode

Opsætning i JNE+:

1)

Forklaring:

Leveringsadresse - består af 3 felter kundenummer (7 cifre) efterfulgt af løbenummer (3 cifre) – BankConnect, som er navnet på postkassen – (XML/BCA) som er en fast tekst

Formatet XML- ISO 20022 – CAMT.53

2)

3)

Forklaring:

Vælg den konto der skal afstemmes

Dato for næste udtræk kan tidligst være næste dag – hvis der er behov for at lave engangsudtræk tilbage i tiden, eller pr. dags dato, kan dette vælges med angivelse af fra og til periode.