Summax – BankConnect - Installering af Camt53 (BankConnect) i Sydbank

Vejledning til installering af Camt53 (bankconnect) I Sydbank

Denne vejledning beskriver, hvordan du bestiller en Camt53-fil i netbank for Sydbank kunder.

Trin 1: Opsætning af leveringsadresse og format

1. Gå til Fil ind-/udlæs i topmenuen.
    2. Vælg Indstillinger i venstre menu.
    3. Gå til fanebladet Kontoafstemning.
    4. Under Leveringsadresse skal du vælge din Bank Connect-aftale (X;ML/BCA) fra dropdown-menuen.
    5. Under Format skal du vælge XML – ISO 20022 – CAMT53 fra dropdown-menuen.
    6. Klik på Gem indstillinger for at gemme dine ændringer.

Trin 2: Bestilling af Camt53-fil

1. Gå til Udlæs i venstre menu.
    2. Klik på Bestil nyt udtræk øverst til højre.
    3. Gå til fanebladet Kontoafstemning.
    4. Under Hyppighed skal du vælge Daglig fra dropdown-menuen.
    5. Under Konto skal du vælge den betalingskonto, du vil modtage Camt53-filen for, fra dropdown-menuen.
    6. Klik på Bestil for at bekræfte din bestilling.

Camt53-filen er nu bestilt, og du vil modtage den i Summax.

Bemærkninger:

• Du kan kun bestille Camt53-filer for konti, der er tilknyttet en Bank Connect-aftale.
    • Camt53-filer sendes dagligt til den leveringsadresse, du har angivet.