DMS kan kun åbnes direkte fra Landmand.dk i Internet Explorer

DMS Dyreregistrering kan kun åbnes i Internet Explorer

Hvis du ikke har installeret DMS Dyreregistrering endnu, så besøg www.dmsdyr.dk.

Hvis du har DMS Dyreregistrering installeret, kan du åbne det fra dit skrivebord og logge ind bagefter.

Alternativt kan du bruge Internet Explorer, her vil du med ét klik på landmand.dk kunne åbne DMS Dyreregistrering automatisk.

Vi beklager ulejligheden, og arbejder på at finde en løsning.