SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DMS - Når man ikke kan taste dyrenummeret

    Når man ikke kan taste dyrenummeret

    Nogle gange kan dyrenummeret ikke søges frem, fordi autovælg-funktionen ikke virker. 

    Så kan man gøre som nedenfor, og dermed kan man "fange" dyrenummeret; 

    • Tast en bindestreg. 
    • Sæt løbenummeret efter bindestregen. 
    • Flyt curseren hen foran bindestregen og tast chr-nummeret. 

    Er denne vejledning nyttig?