FarmTime - Oprettelse af abonnement

Opret abonnement på FarmTime via Min Virksomhed

Du starter med at oprette en virksomhed - derefter opretter du dine medarbejdere. Du administrerer din virksomhed og brugerne på hjemmesiden https://farmtime.dk. Når du er på siden skal du gøre følgende:

• I menuen i venstre side skal du vælge "Indstillinger" og derefter "Virksomheder". Klik på Tilføj Virksomhed knappen til venstre.
    • Udfyld de relevante felter og klik på Tilføj knappen. Gå derefter til brugerfanen i venstre side. Klik på Tilføj Bruger knappen til venstre.
    • Opret nu de medarbejdere, der skal kunne stemple ind.

De skal have følgende:

1. Et Bruger ref = kort navn
    2. Brugernavn = Langt navn
    3. En PIN-kode til at logge ind med og
    4. En brugerrolle (som regel "medarbejder") men én skal være administrator.

For at dine medarbejdere kan bruge stempeluret, skal du logge ind med dit BrugerID på følgende adresse https://ur.farmtime.dk på en tablet eller pc, der hvor medarbejderne skal stemple ind/ud. Derefter kan medarbejderne klare resten selv med deres initialer (bruger ref) og PIN.