SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Sådan starter du Farmtal Online

    Du finder link til opstart her

    Farmtal Online er en database ved SEGES, der indeholder en lang række data, der kan anvendes ved planlægning, budgettering og kontrol af produktion og økonomi på de enkelte bedrifter.

    Gå direkte til Farmtal Online via dette link

    Er denne vejledning nyttig?