SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    FarmTracking - Utydeligt kort i FarmTracking (iOS)

    Utydeligt kort i FarmTracking

    Enkelte brugere har problemer med at markkortet er utydeligt/grumset i FarmTracking på deres iPhone/iPad.

    Problemet er kendt fra Apples side, og kan løses ved at åbne kort-applikationen (Maps) på enheden og vente til kortet bliver vist på skærmen.

    Herefter vender du tilbage til FarmTracking, som nu igen viser kortet korrekt.

    Er denne vejledning nyttig?