KemiTjek - Sådan bruger du programmet

Her kan du læse om, hvordan du bruger programmet

Scan stregkoden på pesticidemballagen eller tast cifrene i registreringsnummeret, og få straks at vide, om det fortsat er lovligt at opbevare og anvende produktet. Resultatet vises med letforståelige grønne, gule, lyserøde og mørkerøde farvekoder.

• Grøn indikerer, at produktet er fuldt lovligt at bruge og opbevare
    • Gul og lyserød betyder, at der er ting omkring brug eller opbevaring, man skal være opmærksom på
    • Mørkerød betyder, at pesticidet er forbudt, og derfor snarest skal afleveres til
           kommunens genbrugsstation.

Efter scanning kan du sende en oversigt over de scannede produkter pr. mail.

KemiTjek opdateres løbende med oplysninger fra Middeldatabasen.dk, hvilket sikrer, at informationerne altid er ajour med nyeste lovgivning.

Du kan bestille appen via www.landmand.dk på Min Portal, efter du er logget på.