KemiTjek vil ikke scanne stregkoden

Sådan gør du

Hvis du oplever, at Kemitjek ikke vil scanne, kan du taste kemikoden manuelt og dermed få vist om midlet er lovligt

Hvis du ved brug af scanner oplever, at der kommer nogle gule pletter, men scanneren ikke får helt fat, kan du tjekke følgende:

• Sørg for at kameraet er tørret af (ingen fedtede fingre eller snavs)
    • Scan i dagslys - Kemien skal frem i lyset, der kan være noget mørkt i bunden af kemirummet
    • Hvis enheden er i et cover, så kan det hjælpe at bruge enheden uden det
    • Det kan naturligvis også være at enhedens kamera ikke er godt nok – prøv evt.  med en anden enhed.

KemiTjek kan downloades gratis fra Googles Play Butik eller App Store.