Download af data fra Tican til Agrosoft - fejl ved flere CVR-numre

Download, Data fra Tican, Agrosoft

Download af data fra Tican til Agrosoft virker IKKE hvis du har adgang til Tican for flere CVR numre på den BrugerID, du anvender.

Adgang til Tican for flere CVR numre på samme bruger kan kun opstå, hvis der delegeres adgang mellem to brugere, som begge har adgang til Tican. Delegeringen vil nemlig betyde, at den BrugerID, der delegeres til får adgang til både sit eget CVR-nummer og det CVR-nummer, der ligger på det BrugerID, der delegeres fra.

Adgangen til Tican protalen via Landmand.dk fungerer fint i dette scenarie, idet deb bruger med flere CVR-numre så blot får mulighed for at vælge leverandørnumre inde på portalen, men præcis download funktionen kan altså ikke fungere i dette scenarie.

Løsningen for at få download til at virke er at fjerne delegeringen.