SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  Landmand.dk - At slette en gylleflydelog

  Sådan gør du, hvis du ønsker at slette din gylleflydelog på Landmand.dk

  På Landmand.dk kan man have behov for at slette sin gylleflydelog. I praksis kan der være et par udfordringer forbundet med det, som uddybes her:

  Når man kommer ind i oversigten, vil den typisk se ud som vist herunder. Som man kan se, er ”Slet”- knappen deaktiveret på den øverste gylletank, og det er den fordi, der ligger noget historik på tanken, som gør, at man ikke som bruger skal kunne slette den. Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at man deaktiverer ”Alarmer” ude til højre, hvis man ikke ønsker at få påmindelser om tanken længere. Dermed bevarer man historikken. 

  Men hvis tanken af den ene eller anden grund skal slettes helt, så skal man trykke på ”Oversigt” (markeret med orange oppe til højre).

  Her får man denne oversigt vist:

   

  For at kunne få lov at slette den pågældende gylletank, skal man under kolonnerne ”Kontrol” og ”Aktivitet” trykke på ”Se alle”, og i oversigten for neden kan man så slette den enkelte kolonne ude til højre. Når alle kontroller og aktiviteter er slettet, trykker man på ”Rediger gylletanke” (markeret med orange oppe til højre) for at komme tilbage, og nu kan gylletanken slettes.

  Er denne vejledning nyttig?