Mark Online - Pilotprojektordning om Præcisionsjordbrug

Vejledning til udfyldning af Skema 2 i Mark Online

Se her i instruktionsvideoen, hvordan du som bruger af Mark Online kan lave et udtræk, der lever op til kravene i Skema 2 i Pilotprojektordningen om Præcisionslandbrug.

Informationerne i Skema 2 udgør en del af dokumentationen for tiltag 1 og 2 i Pilotprojektordningen om Præcisionslandbrug. Informationerne kan udtrækkes som vist i denne instruktionsvideo.

Dette excel-udtræk kan indsendes direkte som dokumentation og behøver ikke flyttes over i Skema 2-skabelonen. Husk dog at tilføje deltagerens CVR-nr., dato og underskrift samt evt. årsag til manglende gennemførelse af tiltag 4.

Følgende koloner skal slettes i det første skema:
    D, F, H, J, O, P, R, S, T, U, V, W, AF, AG, AH, AI og AJ.