Ø90 Online – Abonnementsbetingelser for Ø90 Online

Abonnementsbetingelserne for Ø90

Ændringer vedr. brugeradgangen

Ændringerne vedrører en præcisering af brugeradgangen til Ø90 Online. Tidligere var der mulighed for at udlåne sit BrugerID til ansatte. Dette er ændret, således at ansatte stadig har mulighed for at have adgang til Ø90 Online, men ansatte skal fremadrettet have deres eget BrugerID og password.

Hvis dette er tilfældet for nogle af de Ø90 Online-kunder I har, vil det være hensigtsmæssigt at tage kontakt til disse kunder og få hjulpet dem med at få oprettet de ekstra BrugerID med tilhørende password, som mangler i forhold til de nye abonnementsregler.

De enkelte Ø90 Online-kunder har modtaget brev vedrørende de ændrede abonnementsbetingelser med opfordring til at få bragt deres Ø90 Online-forhold i overensstemmelse med de nye abonnementsbetingelser.

De nye abonnementsbetingelser er vedhæftet som pdf-fil.

Vedhæftning

Abonnementsbetingelser 2018320.pdf