Ø90 Online - Kom godt i gang

Her finder du hjælp til, at komme godt igang med Ø90 Online.

I vejledningen er der en kort gennemgang af faciliteterne i Ø90 Online Kasseregistrering. Yderligere vejledning ligger online her. Ø90 online er tilgængelig søndag til fredag fra kl. 6 - 24 og lørdag fra kl. 6 - 23. Åbningstiderne kan også ses ved at trykke på [F1] (hjælp i login-billedet), her vil de senest opdaterede åbningstider være tilgængelige. Baggrunden for den begrænsede åbningstid er, at der skal ske opdateringskørsler og vedligeholdelse på systemet uden for åbningstiden.

Der kan generelt manøvreres rundt med musen som i et almindeligt Windows program, men Ø90 online er lavet således, at man benytte genveje til at vælge de enkelte punkter. For at vælge punkter i menulinien vælges [Alt] og det understregede bogstav på den funktion, man ønsker at anvende.

For installation af programmet se her.

Login

Opstart af Online Kasseregistrering sker på følgende måde:

• Internet forbindelsen til PC’en skal ALTID være etableret
    • Klik på dit ikon på skrivebordet og brugerid og password anføres, tryk på ’start Online’
    • Angiv brugernavn, password og ejendomsnummer og tryk ”log ind”

Første gang der logges ind, bliver man bedt om at skifte adgangskode, den nye adgangskode skal tastes to gange og være på 6 til 8 karakterer. Det nye password/adgangskode skal nu bruges ved de fremtidige login i Ø90, indtil at adgangskoden skiftes. Adgangskoden skal skiftes hvert år.