Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – FAQ hjælpetekst

FAQ vedrørende hjælpetekst når du anvender Dataoverførsel 2.0

Sådan arbejder du med hjælpetekst

Hvordan oprettes en hjælpetekst, når jeg er tilmeldt dataoverførsel 2.0?

Du kan oprette på to måder:

1. Kunden kan oprette en hjælpetekst ved at skrive en ny tekst i feltet hjælpetekst på E-faktura i Summax. Når E-faktura bliver bogført i Ø90/e-bogføring vil den første gang komme ind med blank konto nr. Det er nemlig kun teksten som er oprettet. Når konteringen tilpasses ved at skrive oveni det blanke kontofelt vil kontering være oprettet til næste gang, der anvendes den samme hjælpetekst.

2. Du kan oprette manuelt i dialogen Varetekst Individuel. Sæt kryds i Er Hjælpetekst. Så kan det med det samme ses i Summax. Sæt konto nr.. Vi anbefaler også at der sættes flueben i Overskriv ikke, i de tilfælde hvor kunden har anvendt den forkerte hjælpetekst, og du derfor er nødt til at rette konteringen, så ødelægges den oprindelige hjælpetekst kontering ikke.