Ø90 – Årsrapport – Videovejledninger

Videovejleninger - Tilpasning af den VP-opdelte egenkapital

1. Ø90 ÅRSRAPPORT 2.0: Tilpasning af den VP-opdelte egenkapital

Denne video viser, hvordan du i Ø90 kan få vist den VP-opdelte egenkapital korrekt i udskriften.

2. Ø90 ÅRSRAPPORT 2.0: Rettelse af subtotal i noter

Denne video viser, hvordan du får tilpasset den nye noteopbygning, hvis der er rettelser i sidste års tal i dialogen. Der skal nemlig altid være overensstemmelse mellem rettelse i sammendraget og rettelse af subtotaler i noterne i resultatopgørelsen.