Ø90 – Bemærkninger oversigt – Manglende toolbar/værktøjslinje

Nogle oplever, at der ingen toolbar/værktøjslinje/lineal er, når de anvender bemærkningsoversigt eller DLF.

Nogen oplever, at der ingen toolbar/værktøjslinje/lineal er, når de anvender bemærkningsoversigt eller DLF.

Løsning

Åbn en vilkårlig bemærkning enten fra bemærkningsoversigten eller fra økonomistyring.

Eller

Tryk på Windowsflag/start

Skriv i søgefeltet: %temp%\ og tryk enter og åben Temp mappen.

Vælg mappen der hedder ”Dialogue”

Åbn bemXXX

Luk dialogboksen i Ø90 med bemærkninger (tryk annuller)

Tilbage i bemærkningen, som er åbnet via temp.-mappen, tryk View à  toolbars og ving O90 af. Det er en værktøjslinje specielt modificeret til Ø90, og endvidere kan linealerne tilvælges her ved at trykke på Rulers nederst i den orange markering:

Luk den midlertidige bemærkning. Gå over i Ø90 og åbn bemærkningen igen.

Nu skulle både værktøjslinjen og linealerne gerne være med i ”Editoren” igen.

Hvis toolbaren ikke er der nu, forsøg at lukke Ø90 ned og start klienten igen.