SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  Ø90 - Benchmark - Silverlight kan ikke installeres

  Vigtig information om Silverlight-brugerfladen på Ø90-benchmarking

  Fra d. 12.oktober 2021 er det ikke længere muligt at installere Silverlight-software. Silverlight er navnet på den brugerflade, som bruges når der arbejdes med Ø90-benchmarking.  

  Det betyder at såfremt I har nogle medarbejdere, der ikke har fået installeret Silverlight på deres PC inden 12.oktober 2021, så kan de ikke udarbejde benchmark i Ø90 på den pågældende arbejdsstation.  

  Hvad sker der med Ø90-benchmarking ?

  I kan fortsat udarbejde Ø90-benchmarking-rapporter til jeres kunder. Men kun på de arbejdsstationer, som har Silverlight-produktet installeret. 

  Ø90-benchmarking produktet er et vigtigt kerneprodukt i DLBR. Og der er efterspørgsel på mere benchmark fra jer og fra kunderne. Derfor er vi i gang med et initiativ, der skal give jer flere muligheder indenfor benchmark-produktet. Men det er en større opgave, og der er endnu et par uafklarede punkter, som skal afklares før vi kan påbegynde udviklingen af de nye funktionaliteter.  

  Valget har stået imellem at investere i en løsning, som kunne sikre jer installation af softwares efter 12.oktober, men som ikke er fremtidssikret, eller at bruge pengene på en mere fleksibel og fremtidssikret løsning. Vi har valgt den sidste løsning, men er også klar over at vi skal arbejde hurtigt.  

  Vi håber på jeres forståelse for vores prioritering, og beklager hvis det kommer til at give jer udfordringer i udførelse af produktionen af benchmarking-produkterne.  

  Vil I læse mere kan der findes information her: 

  https://support.microsoft.com/en-us/windows/silverlight-end-of-support-0a3be3c7-bead-e203-2dfd-74f0a64f1788  

   


   

   

  Er denne vejledning nyttig?