SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Control – Billede Aflusning

    Billede Aflusning – find de posteringer, der er aflusningsfejl på


    Det næste billede, du kommer til i Control, er Aflusning.

    Ø90 har i Billede Aflusning søgt på posteringer ud fra kriteriet:

    1.     Aflusningskode = F

    Du kan bruge billedet til at få overblik over alle de røde posteringer med aflusningskode F.

    Hvis du anvender funktionen ’Forfra’ [alt+1], kommer du forfra i næsterækkefølgen. 

    Er denne vejledning nyttig?