Ø90 – Control – Billede bilag uden link

Bilag uden link, hvis du har posteringer

Det næste billede du kommer til i Control er Bilag uden link, hvis du har posteringer, der opfylder kriteriet for billedet.

Ø90 har i Billede bilag uden søgt i e-arkiv ud fra 1 kriterie.

1. Der er bilag i e-arkiv som ikke er linket i den valgte periode

Du vil få teksten i advarselsfeltet:

610-210 Der findes bilag i e-arkiv med betalingsdato i periode xx.xx.xx til xx.xx.xx, som ikke er linket.

Disse bilag kan tastes og konteres i dette billede. Gå til Summax for at finde bilagene, ved at sortere på ’klar til link’

Når/hvis du anvender ’Opsplit postering’ [ctrl+O] – vil posteringerne kunne ses via F5.

Har du brug for at danne overblik, kan du med fordel trykke på ’Opfrisk’ [alt+P], og så vil kriteriet blive gensøgt.

Billedet behøver ikke være tømt, når du trykker på ’næste’ [alt+A] for at komme til næste billede.

Hvis du anvender funktionen ’Forfra’ [alt+1], kommer du forfra i næsterækkefølgen.