Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Konteringsdetaljer

Konteringsdetaljer til dataoverførsel 2.0. Beskrivelse af dialogen.

Det er muligt at se Konteringsdetaljer på posteringer, som har været igennem dataoverførsel 2.0.

Konteringsdetaljer forklarer, hvorfor posteringen er blevet konteret, som den er.

Konteringsdetaljer indeholder flg. felter:

• Konteringstyper

Privat                        Der er en privat markering i Summax

Individuel                  Varetekst individuel er anvendt

Historik                     Ejendommens egen historik er anvendt

Machine Learning     Machine learning er anvendt.

Kundesegment         Hvis der er valgt kundesegment kontering i stedet for Machine Learning

• K/S                             K/S koden fra posteringen (0=blank, 1= køb, 2=salg)

• Machine Learning

Kontonummer          Det kontonummer som Machine Learning kommer med

Pct.                           Sandsynlighedsprocenten som konteringen

• Kundesegment

Nr.                                Landsstyring af kundesegment

Navn                            Hvilket kundesegment der er valgt til at kontere efter

Kontonummer              Hvilken konto der konteres med

• Ens konteret             Flueben her hvis det er valgt i Summax
    • Hjælpetekst              Hjælpeteksten der er anvendt i Summax

Eksempel hvor der er konteret ud fra hjælpeteksten

Du kommer til konteringsdetaljer ved at stille dig på en postering i nederste del af E-faktura i Control og hente Konteringsdetaljer under funktioner [alt+F+D]. Eller ved at højreklikke og her vælge konteringsdetaljer