Ø90 – Dataoverførsel fra Realkredit - Særlige forhold vedr. Realkredit Danmark

Dataoverførsel fra Realkredit Danmark omfatter kun terminsafregninger. Statusoplysninger overføres ikke.

Dataoverførsel fra Realkredit Danmark omfatter kun terminsafregninger. Statusoplysninger overføres ikke.

Ejerskifte

Når en tilmeldt kunde sælger en ejendom, ophører Realkredit Danmark med at sende låneoplysninger på pantet, når overtagelsesdatoen passeres. Tilsvarende påbegynder Realkredit Danmark overførsel ved køb, når gældsovertagelsesdatoen passeres.

Lånenumre Realkredit Danmark

Lånenumre fra Realkredit Danmark består dels af et pantnummer og et lånenummer. Ved oprettelse i skærmbilledet "Dataoverførsel realkredit” oprettes lånet med 11 cifre som består af pantnummer + lånenummer.

Eksempel:
    Pantnummer: “1234.5678"

Lånenummer: “002"

Lånet oprettes med: “12345678002"