Ø90 - Dataoverførsel 2.0 - Kontokobling - Landsniveau

Dialog til styring af kontokobling på landsniveau i Dataoverførsel 2.0

Formålet med dialogen er at styre, hvilke varetekster der skal aktivere en kontokobling. Dialogen kan kun anvendes på landsniveau.

Eksempel med virksomhed udfyldt

Beskrivelse af dialogen

Varetekst

Vareteksten, som skal aktivere en kontokobling

K/S kode

K/S kode 1/2 udfyldes hvis relevant for virksomheden

Virksomhed

Virksomheden udfyldes hvis vareteksten kun for denne virksomhed skal aktivere en kontokobling

Type

Der kan vælges 3 forskellige typer

• Varetekst
    • Delvaretekst
    • Ingen kontokobling

Ajourført

Dato for oprettelse og af hvem

Sidst anvendt

Hvornår har vareteksten sidst været anvendt

Hvordan kan der filtreres i dialogen?

Der kan filtreres øverst med F5

Hvor findes dialogen?

Dialogen findes fra menu<administration<dataoverførsel 2.0<kontokobling