Ø90 – Dataoverførelse – Kundesegment dialog

I dialogen Kundesegment kontering oprettes kontosammenhæng mellem generelle kontonummer fra Machine learning og kontonummer på et kundesegment.

DIALOG KUNDESEGMENT KONTERING

I dialogen Kundesegmentkontering oprettes kontosammenhænge mellem generelle kontonummer og kontonummer på et kundesegment tilvalg på landsniveau.

Dialogen anvendes udelukkende på landsniveau.

I Dataoverførsel anvendes denne kontosammenhæng. Hvis svaret fra Machine Learning rammer en generel konto, hvor der til den aktuelle ejendoms kundesegment er tilknyttet et kundesegment kontonummer, anvendes kundesegmentets kontonummer til kontering.

Eksempel på dialog ”Kundesegment kontering”