Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Leverandør mellemregning

I Dataoverførsel 2.0 håndteres leverandørens varegældskontonr. via dialogen Leverandør, Mellemregning.

I dialogen ”Leverandør, Mellemregning” vedligeholdes leverandørens varegældskonti til mellemregning på dataoverførsel.

Ændring af kontering

Ønskes en anden varegældskonto til en leverandør, så ændres konteringen i dette billede under Ejendom/kontonr.. Fx som i ovenstående tilfælde, hvor der er 7 forskellige CVR nr. til Stark, men man måske ønsker at samle det på et konto nr.

Oprettes automatisk

Varegældskonti fra e-faktura leverandører oprettes automatisk i kontoplanen første gang, der bogføres en e-faktura fra den pågældende leverandør, på det næste ledige kontonr i 2725 xx – 2729 xx intervallet.

Hvor findes dialogen?

Dialogen findes via Administration<Dataoverførsel 2.0<Leverandør, Mellemregning og er indarbejdet i Control i billederne E-faktura, Klar til link og Afvigelser.

Dialogen er forberedt til at der også kan håndteres E-afregninger, når dette bliver etableret i Summax.