SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    Ø90 – Dataoverførsel – Varetekst Drop - Dataoverførsel 2.0

    Individuel kontering af varetekster til Dataoverførsel 2.0.

    I dialogen ”Varetekster Drop” vedligeholdes varetekster på landsniveau, som skal springes over i Dataoverførsel. Det vil sige, at tekster, som er oprettet på dette billede på landsniveau, IKKE bliver overført som posteringer via Dataoverførsel.

    Dialogen findes via Administration, Dataoverførsel 2.0, Varetekst Drop

    Eksempel på dialog:

    Er denne vejledning nyttig?