Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Kundesegment dialog - landsniveau

Landsniveau: Opret kundesegment til Dataoverførsel 2.0.

Indhold i dialogen

I dialogen ”Kundesegment” oprettes og slettes de kundesegmenter på landsniveau, som kan vælges pr. Ejendom i ejendoms stamdata og som anvendes i Dataoverførsel.kundesegmenter.

• Type K: Kundesegment oprettes/vises med K
    • Type T: Regnskabstype oprettes/vises med T (for eksempel selskab, I/S)

Kan ikke kombineres

Kan ikke kombineres betyder, at man ikke kan vælge disse segmenter sammen med et af de øvrige segmenter udover type T. Det vil give en advarsel 502.062

Hvor findes dialogen?

Dialogen findes via menu<Administration<Dataoverførsel 2.0<Kundesegmenter