Ø90 Information 2021-26 – Igangsætning april Control

Beskrivelse af indhold til ingangsætning den 15. april 2021 for Control

Ved igangsætningen den 15. april er der sket nogle forbedringer til Control. Forbedringerne er sket ud fra brugerønsker.

E-faktura og NemFaktura Plus-billedet

• Flere kolonner, så du nu også kan redigere i St, Prod, V og P
    • Du kan sortere i kolonnerne ved at trykke i kolonneoverskriften - gælder både i øverste og nederste rude - så man fx kan behandle alle bilag fra Stark i forlængelse af hinanden
    • Du kan anvende kontokoblinger i dialogen, så taster du fx 4588 åbner kontokoblingsdialogen, som andre steder i Ø90
    • Fejlrettelser:
      • Hvis du har fået slettet alle linjer nederst, har du ikke kunnet komme videre - det er nu rettet
      • Kontointervallet i øverste del har været for bredt - det er nu indskrænket til kun at være 2725 xx-2729 xx

Oversigtsbilledet

Der har længe været et ønske om at Ø90 kan foreslå e-faktura dato, det har vi lavet en mulighed for nu.

Arbejdsgang:

• Gå til e-faktura og NemFaktura Plus-billedet
    • Gennemgå dine bilag, ret oven i eller vælg Kopier kontonummer
    • Når du er færdig med gennemgang, trykker du Næste
    • Nu gemmes dags dato ude i overbliksbilledet
    • Hvis du ikkeer færdig med din gennemgang, men gerne vil videre til de øvrige Control-billeder, trykker du på ’Parker’, så vil datoen i Overblik blive bevaret.
      • Ex: ajourført efter = 20.03.21, du trykker start
        • Der er 10 bilag, du retter et kontonr. på et bilag, og på 4 bilag laver du Kopier kontonummer, men de sidste 5 kan du ikke gennemgå nu. Du vælger derfor ’Parker’ og går videre i Control.
        • Næste gang du kommer i Control, vil datoen stadig være den 20.03.21, og du vil nu se 6 bilag – de 5 som du ikke har kigget på + den, hvor du blot rettede et kontonr. De 4 som nu er ens konteret ’forsvinder’.
    • Du kan altid overskrive datoen i overblik, men den vil ikke blive gemt.