Ø90 Information 2021-37 – Control ved igangsætning maj 2021

Control er opdateret ved igangsætning.

Følgende er med ved igangsætning den 21. maj 2021

Control Overblik

Det er nu muligt at se, hvilket kundesegment der er valgt, når der anvendes dataoverførsel 2.0.

E-faktura og NemFaktura Plus

Når der trykkes Næste i billedet, har Ø90 hidtil gemt dags dato - dette betyder, at hvis der kommer e-fakturaer ind senere samme dag, så ville man ikke få disse at se, og det er derfor nu rettet til, at det fremover er dagsdato -1 dag der bliver gemt i Control Overblik.

Klar til link

Nyt billede:

• Øverst: Viser bilag der ligger ’Klar til link’ i Summax. Når du scroller ned, vil bilaget vises på skærm 2.
    • Nederst: Viser posteringer som endnu ikke er linket. Ofte KU-posteringer

Arbejdsgang:

• Hav fokus på en linje øverst
    • Maksimer dit bilag på skærm 2
    • Gå til nederste del og find postering der matcher – kolonner kan sorteres
    • Skriv bilagsnr. og link posteringen
    • Der påsættes nu flueben i kolonnen ’linket’
    • Hvis der er bilag, som mangler at blive konteret, kan de bogføres nederst - fx bilag betalt fra ægtefælles konto
    • Du kan trykke på opfrisk, hvis linkede bilag og posteringer skal fjernes
    • Billedet SKAL ikke være tomt, når du trykker Næste

Dette billede vil erstatte billederne 'Link' og 'Bilag uden link' til juli-igangsætningen.