Ø90 Information 2021-50 – August igangsætning

Indhold til igangsætning til Control og kontokort

Ved igangsætningen i august bliver følgende nye tiltag lavet i Ø90.

Kontokort

Dialogen udvides, så den nu indeholder flere linjer. Du kan stadig trække i dialogen, hvis du vil have den endnu større.

Trekanten, der viser om der er hjælpetekst eller kommentar til bilaget, har på kontokortet indtil nu kun været rød. Det er nu ændret således:

Grøn trekant = kun hjælpetekst
    Rød trekant = både hjælpetekst og kommentar

Datoen for, hvornår kommentaren er opdateret i Summax, står nu foran kommentaren. Så hvis der er opdateret en kommentar efter, at bilaget er ajourført i Ø90, kan man nu se dette.

Eksempel viser kommentar i Summax efter, bilag er ajourført i Ø90

Alle kolonner i Kontokortet kan nu sorteres ved at trykke på kolonneoverskrift. Print af kontokortet vil så også være sorteret i den valgte sortering.

Control

Alle billeder i Control kan nu sorteres ved at trykke på kolonneoverskriften.

Eksempel viser sorteret på tekst i ’blank konto’