Ø90 Information 2021-59 – Vi flytter Rapportgeneratoren i skyen

Indhold til igangsætning af Ø90

Én af de vigtige og største indsatser igennem 2021 har været fornyelse af vores teknologiske platform.

Kort fortalt betyder det, at vi flytter fra en ældre serverløsning til Cloud. Den teknologifornyelse har flere formål, men vigtigst er at sikre en stabil og fremtidssikret drift af vores økonomisoftwares sådan, at I oplever en så problemfri regnskabsproduktion som overhovedet muligt.

Nu flytter vi Ø90-RapportGeneratoren

Det gør vi i uge 37. Fordelene er blandt andet et nemmere vedligehold af vores systemer, men også at vi kan skrue op og ned for kapaciteten afhængigt af behov – hvor vi i dag betaler for en fast (høj) kapacitet. Det vil fx kunne mærkes ved, at der ikke opstår kødannelse i arbejdet med udskrifterne.

Vi får også en mere sikker drift ved at flytte RapportGenerator til Cloud, fordi der er en højere grad af automatisk overvågning i Cloud end på de nuværende servere. Det betyder, at vi hurtigere kan reagere såfremt der opstår tekniske problemer med RapportGeneratoren.

Vi kører med livrem OG seler i en periode

Ø90-rapportgeneratoren danner alle udskrifter, som anvendes i Ø90, og er derfor en kritisk funktion i DLBR. Derfor har vi testet flytningen igennem en længere periode, men vil alligevel have de to forskellige løsninger kørende parallelt i en periode.

Vi starter mandag den 13. september 2021 og vi vil i en periode overvåge performance og gradvist lukke for den gamle RapportGenerator.

I er som altid velkomne til at kontakte os for yderligere information:

O90support@seges.dk