Ø90 Information 2022-11 - Ny Tjeklistekontrol til flytning af renter på ejerkonti

Der er for 2021-regnskaber lavet en ny kontrol, der skal hjælpe jer med at huske at flytte renterne på ejerkonti i driftsmæssigt

Ny kontrol - renter på ejerkonti

For at hjælpe jer med at huske at flytte renter på andelsejerkonto i drift er der lavet tjeklistekontroller, som skal minde jer om at efterpostere rente af andelsejerkonto fra efterbetaling til 5012 50 Indtægter kapitalinteresser.

Kontrollerne slår ud, hvis der er bevægelse på konti med efterbetaling fra Arla og Danish Crown og kun i regnskaber, der slutter i 2021. Kontrollen forsvinder ikke af sig selv, men I skal acceptere den, når renten er efterposteret.

Kontrol 260092 i billede Kvæg stambesætning, konto 3308 00 Mælk efterbetaling

Kontrol 263092 i billede Kvæg salgsbesætning, konto 3366 00 Slagtekalve efterbetaling

Kontrol 266092 i billede Svin, konto 3463 00 Slagtesvin efterbetaling