Ø90 Information 2022-39 – Indhold ved igangsætningen 20. december

En beskrivelse af opdatering den 20. december

Ved igangsætningen den 20. december er der lavet følgende:

Tilpasning af dialogen Bilagskontering, regler

Der er lavet følgende ønsker til dialogen Bilagskontering, regler. Dialogen anvendes til posteringer på Dataoverførsel 2.0. Du finder dialogen via menu<administration< dataoverførsel 2.0<bilagskontering, regler eller i Control.

I dialogen er der tilføjet en kolonne med Sidst anvendt, så du kan se, om den regel sidst blev anvendt.

Der er lavet kolonnesortering på alle kolonner.

Virksomhedsfeltet vil nu være forudfyldt med Summax e-faktura. Vi har ikke fået præciseret godt nok, at bilagskonteringsreglerne pt kun gælder E-faktura og NemFaktura Plus-bilag. Derfor bliver det ikke en mulighed at vælge øvrige virksomheder. Der er regler, som er tilknyttet øvrige virksomheder. De gør ingen skade, men overvej om din regel måske kan håndteres på en anden måde. Fx hvis en kunde har to kundenumre hos Danish Crown, og du gerne vil have det på forskellige stedkoder, så gøres det på samtykket i stedet.

Konteringsdetaljer

Konteringsdetaljer vil nu også fremover få konteringstype Bilagsregler, så man også her kan se, hvorfor den er konteret, som den er. Det gælder uanset, om reglen er valgt manuelt i InterCount eller er anvendt automatisk ved bogføringen af bilaget.

Kontoplan

Der er på baggrund af et ønske oprettet en ny konto - 4780 80 Formuepleje. Kontoen er oprettet på både plan 1 og 5.