Ø90 Information 2024-23 – Indhold ved igangsætning maj 2024

Her beskrives det, som er med ved igangsætningen

Indhold ved igangsætningen

Ved igangsætninger torsdag den 16. maj sker følgende ændringer:

Bilagsregler

Det har været muligt at oprette en bilagskonteringsregel og vælge et kontonummer, som ikke findes på kontoplanen. Derfor indføres en kontrol på, at et anvendt kontonummer i Bilagskonteringsregler skal findes på kontoplanen.

Ændring til låste enkeltposteringer

Det har været muligt at anvende F2, så man kan kopiere og ændre bilagsnr. og link på en låst postering.

Det er nu ændret, så det ikke længere er muligt.