Ø90 – Online – Installation af Exstream Liveeditor

Installationen at dette program vil automatisk starte med at vise dialogen nedenfor, efter at Ø90 Online er opdateret.

Ø90 Online kan godt fungere, selv om man ikke vælger at opdatere med det nye program med det samme. I forbindelse med opdateringen skal der hentes en stor mængde eksterne data (30 MB), hvilket kan tage nogen tid.

Denne dialog vises automatisk, efter at Ø90 Online er opdateret. Hvis man ønsker at opdatere med det samme (hvilket anbefales), skal der trykkes på OK.

Herefter vises følgende dialog, mens programmet hentes via internettet.

Når programmet er hentet, påbegyndes installationen og følgende billede vises.
    Tryk på ”Next”

Tryk på ”Next”

Tryk på ”Install”

Til sidst trykkes på ”Finish”

Herefter starter Ø90 Online på den sædvanlige måde.