Ø90 - Specifikation S000 Going concern

Ved forbehold for Going concern kan man også skrive det i den første specifikation til det interne regnskab ligesom til den første note i årsrapporten

Vi har i det interne regnskab den samme mulighed som i den eksterne årsrapport, som den første note/specifikation, at skrive om Going concern.

Specifikation S000 er aktiv i alle udgaver på bestillingsnumrene 511, 513, 540 og 543. Vi bruger i det interne regnskab den samme styrekode - vist nedenfor under erklæringsoplysninger - som også bruges til at få note 0 i den eksterne årsrapport.

Udskriver I derfor det interne regnskab efter årsrapporten i samme udskrift, og I kun ønsker det nævnt i den eksterne årsrapport, må I derfor passivere Specifikation S000 i den relevante udgave.

Teksten/bemærkningen i note 0 i den eksterne årsrapport og i S000 i det interne regnskab er separat oprettet. Det betyder, at hvis I i S000 vil have den samme ejendomsrettede tekst i S000, som i note 0, skal I selv lave en kopi af teksten.