SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

  Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

  Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


  SEGES Software programmer - Krav til pc

  Her kan du læse om krav til pc for SEGES Software

  Systemkrav for afvikling af programmer fra SEGES Software
  Programmerne fra SEGES Software stiller forskellige krav til din computer og din internetforbindelse. Nedenfor kan du se, hvordan du bedst muligt sikrer dig en god afvikling af dine programmer. Der skelnes mellem pc-programmer og Apps. Pc-programmer er til pc’er mens en app afvikles på en mobilenhed (smart phone eller tablet). Nedenstående omhandler pc-programmer.

  Ny computer kører bedst
  Som tommelfingerregel kan du regne med, at hvis du anskaffer dig den nyeste computer med det nyeste styresystem, så får du også den højst mulige hastighed, når du kører dine programmer. En ny pc vil stort set altid mere end rigeligt leve op til kravene.

  Krav til ældre computere
  Anbefalingerne er retningsgivende i den forstand, at de fortæller hvad en pc bør indeholde, for at programmerne fra SEGES Software kører på en tilfredsstillende måde. Ønsker du fortsat at bruge din gamle computer til programmerne, så gælder følgende anbefalinger til maskinerne:

  Styresystem:
  Pc-programmer i SEGES Software kræver et af følgende styresystemer for at kunne køre:

  • Windows 10 64bit
  • Windows 8 64bit
  • Windows 7 64bit

  Vigtigt vedr. Windows XP og Windows Vista

  Programmerne kan definitivt ikke køre på Windows XP.

  Microsoft er ophørt med at supportere Windows Vista pr. 11 april 2017, og vi anbefaler på det kraftigste at benytte et nyere operativsystem, da Microsoft er ophørt med at lave sikkerhedsopdateringer til Windows Vista. Det betyder, at det vil være en sikkerhedsrisiko at anvende programmerne på internetopkoblede pc'er.

  Enkelte af vores programmer kører stadig under Windows Vista, men da opdateringer ikke længere vil blive lavet til Windows Vista af Microsoft, er det formentlig kun en kort frist. Brugere af Windows Vista anbefales derfor at opgradere til en nyere Windows snarest muligt.

  Internet Explorer (browser)
  Fra 12. januar 2016 ophørte Microsoft med at supportere ældre versioner af Internet Explorer.
  Desuden testes vores browser-løsninger på Internet Explorer ikke længere. Vi anbefaler derfor, at man benytter en anden browser - det kunne fx være Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsofts egen Edge (Windows 10).
  SEGES Software-programmerne kan ikke afvikles på andre platforme end Windows. Det vil sige, at de ikke kan benyttes på MacOS, eller Linux.

  Internetforbindelse:
  Programmerne fra SEGES Software kræver internetadgang. Mens afvikling via en opkaldsforbindelse er muligt anbefales en bredbåndsforbindelse som ADSL eller fibernet, hvis længere ventetid skal undgås. Jo hurtigere internetforbindelse jo bedre. Da mængden af data, der modtages af brugeren, typisk er langt større end mængden af data der sendes, er specielt downloadhastighed på internetforbindelsen vigtig.

  Krav til hardware og internetopkobling:

  Hardware / Fagprogram 

  Ø90 Online / Summax

  Plante 

  Kvæg

  Processor

  1,5 GHz

  1,5 GHz

  1,5 GHz

  Hukommelse

  4 GB

  4 GB

  4 GB

  Harddisk

  40 GB

  40 GB

  40 GB

  Skærm

  1280 x 1024

  1280 x 1024  

  1280 x 1024  

  Internet download

  4 Mbit

  4 Mbit

  4 Mbit

  Få konkret rådgivning på tlf. 7015 5015
  Du er altid velkommen til at ringe til din DLBR-virksomhed eller til SEGES Kundecenter på 7015 5015 og få et konkret bud på, om en ønsket løsning passer til programmerne fra SEGES Software.

  Er denne vejledning nyttig?