SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DANISH Boksen - Anbefalet arbejdsgang

    Vi anbefaler, at du skaber en rutine og tjekker DANISH Boksen mindst én gang om måneden

    Som ny bruger i DANISH Boksen er det vigtigt at få en god start og få skabt nogle rutiner. 

    Husk f.eks. at tjekke om alle dokumenter er ajour.

    I videoen er der gode råd til, hvordan du skal bruge DANISH Boksen den første tid.

    Er denne vejledning nyttig?