Sådan finder du dine data fra 2022 i Dashboard

Du har 2 muligheder for at få vist dine data fra 2022 i Dashboard:

1. Tag fat i din DLBR-rådgiver, som kan hjælpe dig.
    2. Find dem selv hvis du har Ø90 Online.

Uanset hvilken løsning du vælger, skal du være opmærksom på, at du kun kan få vist data fra ét år ad gangen. Altså enten 2021 eller 2022 eller 2023. Du skal også være opmærksom på, at løsningen kræver, at du har et 2022 budget i Ø90.

Sådan finder du dine data fra 2022 i Dashboard via Ø90 Online

• Gå til Budgetopfølgning og derefter Budgetopgaver.

• Tjek, at der under Budgetopgaver er udpeget et budget for 2022, og at ultimo-datoen er 31/12 2022. Hvis du har et sommerregnskab, sætter du ultimo-datoen til dit regnskabs ultimo-dato.
    • Hvis du vil se dine data for 2022 under Udforsk på dit Dashboard, skal der være et flueben i feltet ”Indgår i”. Samtidig må der ikke være et flueben i feltet ved dit 2023 budget. Hvis du ønsker at se dine data fra 2023, skal du sætte flueben i feltet ”Indgår i” ved dit 2023 budget. Vær opmærksom på, at du når du skifter mellem årene, så bliver data først vist den efterfølgende dag.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.