Ø90 – Dataoverførsel 2.0 – Konteringsdetaljer

Konteringsdetaljer til dataoverførsel 2.0. Beskrivelse af dialogen.

Konteringsdetaljer

Det er muligt at se Konteringsdetaljer på posteringer, som har været igennem Machine learning.
    Konteringsdetaljer forklarer, hvorfor posteringen er blevet konteret, som den er.

Når du stiller dig på en postering i nederste del af E-faktura i Control, kan du hente Konteringsdetaljer [alt+F+D].

Konteringsdetaljer indeholder flg. felter:

Konteringstype

Se nedenstående beskrivelse

Machinelearning kontonr

Det kontonr. Machine learning returnerer

Machinelearning %

Sandsynligheds % for det kontonr Machine learning returnerer

Kundesegment navn

Hvis konteringstype = kundesegment, så vises kundesegment navn

Kundesegment kontonr.

Hvis konteringstype = kundesegment, så vises kundesegment kontonr

Hjælpetekst

Hjælpetekst valgt i InterCount

Bilagskonteringsregel tekst

Hvis konteringstype = bilagsregler, så vises Bilagsreglens tekst

Bilagskontering sted

Hvis konteringstype = bilagsregler, så vises Bilagsreglens sted

Bilagskontering prod

Hvis konteringstype = bilagsregler, så vises Bilagsreglens prod nr

Bilagskontering leverandør

Hvis konteringstype = bilagsregler, så vises Bilagsreglens leverandør

Konteringstyper