Ø90 Information 2023-20 – Enskontering på landsniveau

Se, hvilke bilagskonteringsregler der findes på landsniveau

Enskontering på landsniveau

Ved igangsætningen den 3. maj vil det være muligt at tilgå landsdialogen Enskontering.

Der findes en række leverandører, som vi, i samarbejde med DLBR, kan se, at de som udgangspunkt godt kan konteres via Enskontering på landsniveau. Fx Tandlæger, Klovbeskærer, DAKA osv. Reglen vil være uafhængig af tekst på bilag og blot virke ud fra CVR-nr.

Det bliver nu muligt at se, hvilke leverandører der på landsniveau er lavet regler for. Adgangen til dialogen er via bilagskonteringsregel-dialogen. Det betyder også, at der vil være et tjek på, at hvis du laver den samme regel på ejendomsniveau, vil du få at vide, at den allerede findes.

Der vil altid være undtagelser, derfor kan kunden lave en hjælpetekst eller en bilagsregel til hhv. postering eller bilag, så vil det overskrive landshåndteringen.

Du kommer til dialogen ved at gå til administration<dataoverførsel 2.0<bilagskontering, regler<funktioner<enskontering

Landsdialog - viser Leverandør CVR, Leverandørnavn og kontovalg

Eksempel på Bilagskontering, regler hvor der er forsøgt at oprette en regel, som allerede findes

Har du ønsker til leverandører, som vi endnu ikke har tilvalgt enskontering, så hører vi gerne fra dig på o90support@seges.dk