Har du glemt dit kodeord til AgroID?

Få hjælp nulstilling af dit kodeord

Har du glemt dit kodeord?

Det er helt normalt, at man fra tid til anden glemmer det kodeord, man bruger til at logge på med. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få hjælp hvis du har glemt dit kodeord, så du igen kan logge på.

Sådan gør du hvis du har glemt dit kodeord

1. Alle steder hvor du bruger dit AgroID til at logge på med – f.eks. www.agroid.dk – er der en funktion du kan aktivere, hvis du har glemt dit kodeord og har brug for hjælp til login. Du aktiverer funktionen ved at trykke på knappen Glemt kodeord eller brugernavn, som står lige under det felt du normalt bruger til at indskrive dit kodeord i.

TIP: Hvis du én gang har tastet dit kodeord eller brugernavn forkert, så vil knappen lyse op med hvid baggrund for at gøre dig opmærksom på, at der er hjælp at hente ved at trykke på knappen.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, Brand Automatisk genereret beskrivelse

2. Når du har aktiveret funktionen til Glemt kodeord, vil du blive bedt om at indtaste den e-mailadresse, du har tilknyttet dit AgroID eller dit brugernavn hvis du kan huske det. Dette gør vi for at identificere hvilken bruger, du har glemt dit kodeord til. Du bestemmer selv hvilken af oplysningerne du ønsker at angive. Tryk forsæt når du er sikker på at du har angivet de korrekte informationer.

Vigtigt! Angiv de korrekte informationer, da vi ellers ikke kan hjælpe dig videre. Du skal derfor være opmærksom på, at du angiver den e-mailadresse du har tilknyttet til dit AgroID og ikke en af dine øvrige e-mailadresser.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

3. Der bliver nu sendt en e-mail til den e-mailadresse, du har tilknyttet dit AgroID.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, software, Webside Automatisk genereret beskrivelse

4. Gå til din e-mail indbakke og åbn mailen fra os. Åbn linket ”Skift dit kodeord her”. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os inden for 1-2 minutter, så tjek din e-mail indbakkes mappe for uønskede/spam – det kan ske, at vores mail er endt der.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, design Automatisk genereret beskrivelse

5. Linket åbner nu et nyt browservindue, hvor du bliver bedt om at vælge et nyt kodeord som du fremadrettet vil skulle bruge når du logger på med dit AgroID. Du skal gentage dit ønskede kodeord to gange og afslutte ved at trykke på Gem nyt kodeord.

6. Kodeordet til dit AgroID er nu ændret, og du kan logge på med det nye kodeord alle de steder du bruger dit AgroID. For god ordens skyld modtager du en bekræftelse via e-mail på at kodeordet er skiftet.

God fornøjelse med dit AgroID.