Se og tilbagekald aftaler AgroID

Se eller tilbagekald aftaler til AgroID

Se og tilbagekald aftaler

Når du bruger dit AgroID, kan du blive præsenteret for aftaler, som du kan vælge at acceptere eller afvise. Det kan f.eks. være betingelser vedr. brugen af en af vores digitale løsninger, eller det kan være en anmodning om deltagelse i et forskningsprojekt. For at gøre det nemt for dig som bruger at se og administrere de aftaler, du har accepteret eller afvist, har vi samlet en aftaleoversigt til dig i dit AgroID profilunivers. Gå til dit profilunivers for at administrere dine aftaler.

Sådan administrerer du dine aftaler

1. Gå til www.agroid.dk og tryk på ”Log ind” i øverste højre hjørne:

Et billede, der indeholder tekst, elektronik, computer, bærbar Automatisk genereret beskrivelse

2. Du vil nu blive bedt om at angive dit brugernavn eller e-mailadresse samt dit kodeord. Du bestemmer selv, om du foretrækker at logge ind med dit brugernavn eller din e-mailadresse. Når du har angivet de korrekte informationer, tryk på ”Log på”:

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, grafisk design, design Automatisk genereret beskrivelse

3. Du kommer nu ind til forsiden af dit AgroID's profilunivers. I menuen i venstre side kan du navigere rundt imellem de faner, du har adgang til. Tryk på menupunktet Aftaler for at gå til din aftaleoversigt.

Et billede, der indeholder tekst, software, Computerikon, Webside Automatisk genereret beskrivelse

4. Du kan nu se din aftaleoversigt, hvorfra du har mulighed for at se og genlæse alle dine aftale. Du kan også tilbagekalde dem, hvis du ikke længere ønsker, at de skal være gældende. Tryk på knappen Vis, hvis du ønsker at gense og læse en aftale. Tryk på knappen Tilbagekald, hvis du ikke længere ønsker at den pågældende aftale skal være gyldig.

Et billede, der indeholder tekst, software, Computerikon, Webside Automatisk genereret beskrivelse

5. Du vil se, at vi opdeler aftalerne i tre kategorier:

Anmodninger – her vil du kunne se alle de aftaler, du er blevet anmodet om at tage stilling til, men hvor du endnu ikke har valgt om, du vil acceptere eller afvise.

Accepterede aftaler – her vil du kunne se alle de aftaler, du har accepteret. Aftalerne her er gældende indtil de tilbagekaldes. Visse aftaler er du ikke i stand til at tilbagekalde fra din aftaleafsigt. Dette kan f.eks. skyldes, at aftalen er gældende for flere brugere, end kun dit AgroID, og at du ved din tilbagetrækning derved påvirker de andre brugere. Hvis du alligevel ønsker at tilbagekalde aftalen, kan du gøre det ved at kontakte SEGES Kundecenter på: kundecenter@seges.dk

Afviste aftaler – her vil du kunne se alle de aftaler, du har enten afvist at acceptere, eller de aftaler som er blevet tilbagekaldt, efter de har været accepteret. Det sker også, at en aftale nogle gange udløber og derfor automatisk tilbagekaldes. Disse aftaler vil stå som ”Afvist af: SEGES Kundecenter”.