SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    CRiskA - Eksempler på kemiske risikovurderinger

    Sådan udfylder du kemiske risikovurderinger

    Nedenfor finder du eksempler på, hvordan du kan udfylde en kemisk risikovurdering for henholdsvis rengøring, gylle, svejsning og højtryksrensning. Du opretter en kemisk risikovurdering via ”protokol-ikonet” i menulinjen nederst i appen.

     

     

    Rengøring

     

    Svejsning

     

    Gylle

     

    Højtryksrensning

    Er denne vejledning nyttig?