Delegering - Anmod om adgang som konsulent

DLBR-konsulenter kan anmode landmanden om adgang til systemerne - læs mere om det her

Som DLBR-konsulent kan man anmode landmanden om adgang i Delegeringsbilledet, så slipper landmanden for at skulle ind i systemet selv. Det gøres på Landmand.dk via tandhjulet oppe i højre hjørne. Vælg ”Andre brugere”.

Du kommer ind i Delegeringsbilledet:

Du kan nu vælge, om du vil anmode om en adgang eller tilføje en ny adgang:

Du skal nu vælge, om det er en enkelt person (f.eks. dig selv), der skal have adgangen – eller om det er flere brugere.

Hvis du har valgt, at adgangen skal være personlig, skal du nu indtaste Brugernavn på den konsulent, som skal bruge adgangen (eksempelvis dig selv).

Hvis du har valgt, at adgangen skal gælde en gruppe af personer, skal du nu vælge hvilken gruppe, du ønsker at give adgangen til (eksempelvis ”Kvæg”).

Til sidst skal du nu vælge, hvad det er du gerne vil have adgang til. Det kunne være DMS, Dansk Markdatabase, Dashboardet på Landmand.dk, Summax, e-Arkiv og meget mere.

Du godkender forneden, og anmodningen er nu sendt afsted til landmanden på mail.

Landmanden skal åbne sin mail og får her en beskrivelse af, hvad der ønskes adgang til. Der et link, man kan trykke på for at komme ind og godkende. Afhængig af hvilket produkt der er valgt, kan det ser ud som vist herunder:

Undervejs skal du logge ind med dit AgroID-login. Du får så vist et billede, hvor du enten kan Annullere, Godkende eller Afvise. Hvis du godkender, er adgangen på plads.