Hvad er datadeling?

Her kan du læse om, hvad datadeling går ud på

Hvis du er i tvivl om, hvordan vores datadeling fungerer, kan du læse mere om det her;

Eksempel: Jens Hansen har en aftale med en maskinstation om, at de skal sprøjte hans marker. Jens går derfor på Landmand.dk og opretter en delegering til maskinstationens bruger-id. For at delegeringen fungerer hos maskinstationen, skal Jens samtidig have flueben i abonnementet Datadeling. Jens vil herefter blive opkrævet en enhedspris pr. delegering, han har givet ud. I dette tilfælde ét styk. Hvis Jens har behov for at give adgang til en samarbejdspartner på en anden bedrift, opretter han en delegering mere, og vil nu blive opkrævet 2 x enhedsprisen årligt.

Du kan læse mere om, hvordan du administrerer dine delegeringer her.

Husk at du skal logge på landmand.dk med samme login, som du bruger til Plante-programmerne.

Som altid er du velkommen til at kontakte os i Kundecenter - både med spørgsmål til datadeling og for at få hjælp til at administrere adgange.