DANISH Boksen - Arkivet

DANISH Boksens arkiv samler al dokumentation, så du kan strukturere den efter CHR og CVR. Arkivet fungerer også som indbakke, som du kan sende e-mails til.

I arkivet, som også er DANISH Boksens indbakke, samler du al din dokumentation. I videoen får du en introduktion til strukturen i arkivet og de vigtigste funktioner i DANISH Boksen, bl.a. “download”, “slet”, “flyt”, “søg og filtrering” og “forhåndsvisning af dokument”