SEGES Vejledninger

Søg i alle kategorier eller vælg en enkelt kategori i listen

    Beklager, vi fandt ikke finde nogen relevante vejledninger til dig.

    Kontakt os via formularen med dine spørgsmål, så vender vil tilbage til dig med en løsning.


    DANISH Boksen - Tjeklisten

    DANISH Boksens kan du tjekliste bruge til at strukturere din dokumentation

    Tjeklisten hjælper dig med at holde styr på, hvilken dokumentation du har og skal have styr på. I videoen får du en introduktion til opbygningen af tjeklisten og de forskellige tjeklistepunkter.

    Er denne vejledning nyttig?